BEMUTATKOZÁS

A D-TECH KFT alapítói az önálló szervezet (Kft) alapítása elõtt - mely 1992-ben történt - különbözõ szivattyúgyártók magyarországi képviseletét látták el külkereskedelmi szervezet adta lehetõségeken belül.

Az alapítással a képviselet a termékek forgalmazásával, mûszaki tanácsadással, késõbb vevõszolgálati tevékenységgel is kibõvült.

 

A FLOWSERVE szivattyúgyártó cégcsoport 2000-ben alakult az IDP és a FLOWSERVE (Durco, Byron Jackson) egyesülésével, termékei közül néhány példa, csak az európai gyártóktól:

 

  • Worthington szivattyúgyárak - Ausztria, Anglia, Franciaország, Olaszország

Worthington szivattyúk üzemelnek  az összes olajipari és petrolkémiai     üzemben, erõmûvekben, vegyi üzemekben és megtalálhatók a vízmû  telepeken is. Széles teljesítmény és típusválasztékban, kivitelben állunk rendelkezésre ajánlatainkkal.

  • Jeumont-Schneider szivattyúgyár - Franciaország

IDP Jeumont-Schneider vízszivattyúk széles körben használatosak szinte minden ipari területen elsõsorban tiszta- és ipari víz szállítására.

  • Pleuger búvárszivattyúgyár - Németország

Pleuger búvárszivattyúk üzemelnek a Fõvárosi Vízmûvek, számos városunk és regionális vízmû  vízellátó rendszereinél, de bányák, ipari üzemek, magánházak és tanyák vízellátásában is rendszeresen alkalmazzák.

  • Durco szivattyúgyár - Anglia (USA)

Nagymúltú gyár Egyesült Államokbeli eredettel, különösen fejlett metallurgiai háttérrel - saját öntõdével - opcionális anyagú szivattyúk elõállításához.

  • Byron Jackson - nagynyomású szivattyúk - Hollandia

   

Forgalmazzuk továbbá a következõ cégek termékeit:

 

  • Mono NOV (National Oilwell Varco) csigaszivattyú és szennyvízõrlõ (Muncher) gyár - Egyesült Királyság

A MONO úttörõ szerepet vállalt a térfogat-kiszorításos csigaszivattyúk kifejlesztésében és bevezetésében. Szennyvíz és szilárd anyag õrlõi (Muncherek) megoldást kínálnak számos szennyvíz és szennyvíz iszap feldolgozási, szállítási feladatra.

  • DICKOW PUMPEN KG  - kiváló minõségben gyárt mágneskuplungos és oldalcsatornás szivattyúkat

 

 

Az általunk képviselt gyárak ISO 9001 minõségbiztosítási rendszer szerint mûködnek.